Συσκευές & Αξεσουάρ
Pocheret torsk med porresauce, dampede gulerødder og basmatisris
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portioner
Υλικά
-
ris, basmati200 g
-
havsalt2 tsk
-
vand1000 g
-
gulerødder skåret i stave (5 mm)400 g
-
porrer skåret i mindre stykker (5 mm)400 g
-
torskefileter skin og ben fjernet (ca. 500 g i alt)4
-
mælk450 g
-
peberkorn, hvide10
-
hvedemel50 g
-
sort peber, stødt efter smag½ tsk
-
sennepspulver1 tsk
-
purløg, frisk skåret i mindre stykker5 - 10 kviste
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
34.2 g
Θερμίδες
1835 kJ /
439 kcal
Λιπαρά
4.3 g
Υδατάνθρακες
65.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Ugens måltider
9 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνStegte nudler med rejer
Καμία βαθμολογία
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1ωρ. 15 λεπτ.
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Καμία βαθμολογία
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Καμία βαθμολογία
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Καμία βαθμολογία
Havbras med krydderolie
Καμία βαθμολογία
Laks med grøntsagssovs
Καμία βαθμολογία
Burger af havtaske og laks
Καμία βαθμολογία
Fiskeburger
Καμία βαθμολογία
Laks med aromaer ved 50°C
Καμία βαθμολογία