Pocheret torsk med porresauce, dampede gulerødder og basmatisris

Pocheret torsk med porresauce, dampede gulerødder og basmatisris

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portioner

Υλικά

  • ris, basmati
    200 g
  • havsalt
    2 tsk
  • vand
    1000 g
  • gulerødder skåret i stave (5 mm)
    400 g
  • porrer skåret i mindre stykker (5 mm)
    400 g
  • torskefileter skin og ben fjernet (ca. 500 g i alt)
    4
  • mælk
    450 g
  • peberkorn, hvide
    10
  • hvedemel
    50 g
  • sort peber, stødt efter smag
    ½ tsk
  • sennepspulver
    1 tsk
  • purløg, frisk skåret i mindre stykker
    5 - 10 kviste

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 439 kcal / 1835 kJ
Πρωτεΐνη 34.2 g
Λιπαρά 4.3 g
Υδατάνθρακες 65.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων