Hackfleischtopf mit Porree und Auberginen

Hackfleischtopf mit Porree und Auberginen

4.1 271 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Chilischote halbiert, entkernt
    1
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehen
    2
  • Öl
    20 g
  • Rinderhackfleisch grob zerzupft
    400 g
  • Wasser
    150 g
  • Paprikamark
    50 g
    50 g Ajvar
  • stückige Tomaten (400 g)
    1 Dose
  • Aubergine in Würfeln (2 cm)
    250 g
  • Porree in Ringen (2 cm)
    300 g
  • Lorbeerblätter getrocknet
    2
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Cayenne-Pfeffer
    1 - 2 Prisen
  • Crème fraîche
    4 TL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 414 kcal / 1733 kJ
Πρωτεΐνη 21 g
Λιπαρά 27 g
Υδατάνθρακες 28 g
Φυτικές ίνες 4.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 9 g
Νάτριο 1354 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων