Focaccia barese

4.8 305 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
6 porzioni

Υλικά

  • di malto di orzo
    5 g
    5 g di zucchero
  • di lievito di birra fresco
    10 g
  • di acqua
    1580 g
  • di farina tipo 00 + q.b.
    300 g
  • di semola rimacinata di grano duro
    200 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    80 g
  • di sale
    10 g
  • di succo di limone
    30 g
  • di pomodori ciliegino preferibilmente grandi e maturi
    150 g
  • di olive baresane (vedere varianti)
    50 g
  • fiocchi di sale a piacere
  • di origano secco
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 422.2 kcal / 1766.5 kJ
Πρωτεΐνη 9.7 g
Λιπαρά 15.1 g
Υδατάνθρακες 65.9 g
Φυτικές ίνες 2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 2 g
Νάτριο 665.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων