Suppe med kalkunkjøttboller og kikerter

Suppe med kalkunkjøttboller og kikerter

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porsjoner

Υλικά

  • parmesanost delt i biter (2 cm)
    50 g
  • hvitløksfedd
    3
  • oregano, fersk kun blader
    2 kvister
  • kalkunkjøttdeig
    300 g
  • egg, medium
    1
  • tomatpuré
    40 g
  • brødsmuler, tørket
    35 g
  • havsalt
    2 ts
  • malt svart pepper
    1 ts
  • løk delt i fire
    100 g
  • olivenolje
    50 g
  • hvite kikerter, på boks drenerte, skylte
    450 g
  • vann
    800 g
  • kyllingbuljongpaste hjemmelaget
    1 ss
    2 kyllingbuljongterning (til 0.5 l), smuldret
  • chiliflak, tørket
    1 ts
  • grønnkål stilk fjernet, delt i strimler (ca. 5 cm)
    50 g
  • lime (προαιρετικό πεδίο) delt i båter, til pynt
    2

Διατροφή ανά 1 porsjon

Θερμίδες 515.3 kcal / 2155.8 kJ
Πρωτεΐνη 32.8 g
Λιπαρά 25.8 g
Υδατάνθρακες 40 g
Φυτικές ίνες 9.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 6 g
Νάτριο 1.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων