Kylling i kremet soppsaus med villris

Kylling i kremet soppsaus med villris

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 porsjoner

Υλικά

  • villris
    300 g
  • vann
    1150 g
  • olivenolje
    1 ss
  • grønne bønner, ferske
    200 g
  • havsalt
    2 ts
  • sjalottløk delt i to
    150 g
  • hvitløksfedd
    2
  • timian, fersk kun blader, pluss ekstra til pynt
    8 kvister
  • små sjampinjonger, ferske delt i fire
    350 g
  • smør, usaltet delt i biter
    50 g
  • tørr hvitvin
    125 g
  • kyllinglår, helt lår, uten skinn, med bein (ca. 3-4 kyllinglår)
    350 g
  • grønnsaksbuljong hjemmelaget
    1 ts
    ½ grønnsaksbuljongterning (til 0.5 l), hjemmelaget
  • malt svart pepper
    ¼ ts
  • kylling overlår, uten skinn, med bein (ca. 3-4 kyllinglår)
    350 g
  • maisstivelse
    30 g
  • matfløte, ca 18% fett
    100 g

Διατροφή ανά 1 porsjon

Θερμίδες 606 kcal / 2540 kJ
Πρωτεΐνη 30 g
Λιπαρά 21 g
Υδατάνθρακες 64 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων