Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)

Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)

4.6 26 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 porzioni

Υλικά

  • 125 g di latte
  • 25 g di burro
  • ¼ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 2 pizzichi di noce moscata in polvere
  • 80 g di semolino di grano duro (vedere consigli)
  • 1 tuorlo d'uovo

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 285.2 mg
Πρωτεΐνη 8.3 g
Θερμίδες 1262.5 kJ / 301.5 kcal
Λιπαρά 15.4 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.3 g
Υδατάνθρακες 34.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων