
Συσκευές & Αξεσουάρ
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
2 porsiyon
Υλικά
-
somon fileto, taze, derili ya da derisiz tercihen derili, kemiksiz (her biri yakl. 135 g)2
-
deniz tuzu ince
-
maydanoz2 dal
-
dereotu yaprağı2 dal
-
limon kabuğu, sarı kısımları şeritler halinde soyulmuş2 adet
-
zeytinyağı2 yk
-
su1800 g
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
407 kcal /
1689 kJ
Πρωτεΐνη
28 g
Λιπαρά
33 g
Υδατάνθρακες
0 g
Κορεσμένα λιπαρά
6 g
Νάτριο
248 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Vakumda Pişirme ve Yavaş Pişirme
10 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSomon Tartar Yatağında Avokado ve Yumurta
Καμία βαθμολογία
Kabak Burguları Eşliğinde Fırında Somon
Καμία βαθμολογία
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1ωρ.
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
2ωρ. 30 λεπτ.
Sebzeli Karides
40 λεπτ.
Kabaklı Nohutlu Balık Köftesi (Bebek Köftesi)
30 λεπτ.
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40 λεπτ.
Marine Somon, Kişnişli Mayonez
1ωρ.
Taze Mısır Polentalı Balık Filetosu
1ωρ. 5 λεπτ.
Kalamarlı Börülce Yahnisi
Καμία βαθμολογία
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45 λεπτ.
Pakette Sardalya ve Fasulye Salatası
1ωρ.