
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gryte med reker og poteter
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 porsjoner
Υλικά
-
hvitløksfedd3
-
løk delt i to250 g
-
persille, fersk kun blader, pluss ekstra til pynt10 kvister
-
smør delt i biter50 g
-
olivenolje20 g
-
chorizo delt i skiver (2 cm)250 g
-
paprikakrydder, røkt, malt1 ss
-
potet, melne helst små, delt i biter (2-3 cm)200 g
-
vann500 g
-
sitronsaft, ferskpresset10 g
-
grønnsaksbuljong2 ts
-
oregano, tørket1 ts
-
timian, tørket1 ts
-
chiliflak, tørket½ ts
-
salt½ ts
-
malt svart pepper½ ts
-
maiskolbe, kokt delt i skiver (3-4 cm)150 g
-
reker, middels store, pillede rå250 g
-
baguette (ca. 250 g), i skiver1
-
sitroner delt i båter, til pynt2
Διατροφή ανά 1 porsjon
Θερμίδες
490 kcal /
2050.2 kJ
Πρωτεΐνη
22.5 g
Λιπαρά
28.2 g
Υδατάνθρακες
38.3 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.2 g
Νάτριο
1011.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Kosemat
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνScampi med chili og hvitløk
Καμία βαθμολογία
Laks med urter på 50°C
Καμία βαθμολογία
Risbolle med laks
Καμία βαθμολογία
Risskive med røkelaks
Καμία βαθμολογία
Thaisalat med peanøttdressing (vegansk, glutenfri)
30 λεπτ.
Torsk i tomatsaus
Καμία βαθμολογία
Saganaki med reker og feta
35 λεπτ.
Lutefisk
2ωρ. 20 λεπτ.
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Καμία βαθμολογία
Rødspette med eggesmør
55 λεπτ.
Dampet Laks med agurksalat og dillpoteter
45 λεπτ.
Bacalao
50ωρ.