Kylling katsu i karrrisaus med ris

Kylling katsu i karrrisaus med ris

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 porsjoner

Υλικά

Kylling katsu i karrisaus
  • vegetabilsk olje
    25 g
  • hvitløksfedd
    3
  • løk (ca. 1 løk), delt i biter (2 cm)
    120 g
  • gulrøtter delt i skiver (1 cm)
    200 g
  • karripulver
    1 ss
  • hvetemel
    125 g
  • vann
    500 g
  • kyllingbuljongpaste (se tips)
    2 ts
  • honning
    20 g
  • japansk soyasaus
    15 g
  • garam masala
    ½ ts
  • laurbærblad, tørket
    1
  • panko paneringsmel
    100 g
  • egg
    1
  • kyllingbrystfileter, med eller uten skinn
    2
Dampet ris
  • ris, kortkornet
    350 g
  • vann
    900 g
  • havsalt
    1 ts
  • vegetabilsk olje til steking

Διατροφή ανά 1 porsjon

Θερμίδες 1238 kcal / 5199.5 kJ
Πρωτεΐνη 52.7 g
Λιπαρά 62.7 g
Υδατάνθρακες 113.9 g
Φυτικές ίνες 6.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.3 g
Νάτριο 1465 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων