
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
pine nuts50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
fresh parsley cut in pieces20 g
-
onion halved60 g
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)300 g
-
olive oil20 g
-
dry white wine150 g
-
risotto rice250 g
-
fresh sage leaves to taste10 - 12
-
liquid chicken stock600 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
cooked chicken meat (see tip), cut in pieces (2 cm)200 g
-
unsalted butter diced20 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
623.3 kcal /
2607.9 kJ
Πρωτεΐνη
25.3 g
Λιπαρά
24.4 g
Υδατάνθρακες
70 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.7 g
Νάτριο
1106.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνItalian Bean Soup - Pasta e fagioli
40min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1h 15min
Salmon and Mushroom Rice
30min
Prawn and Vegetable Rice
1h 10min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30min
Rice Congee
4h 5min
Lasagne bolognese
2h 30min
Tuna Noodle Bake
1h 20min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
Pas d’évaluation
Garlic and Olive Conchiglie
25min