
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
pine nuts50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
fresh parsley cut in pieces20 g
-
onion halved60 g
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)300 g
-
olive oil20 g
-
dry white wine150 g
-
risotto rice250 g
-
fresh sage leaves to taste10 - 12
-
liquid chicken stock600 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
cooked chicken meat (see tip), cut in pieces (2 cm)200 g
-
unsalted butter diced20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
623.3 kcal /
2607.9 kJ
Πρωτεΐνη
25.3 g
Λιπαρά
24.4 g
Υδατάνθρακες
70 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.7 g
Νάτριο
1106.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCourgette and Feta Risotto
30 λεπτ.
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 λεπτ.
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40 λεπτ.
Lasagne Bolognese
2ωρ. 30 λεπτ.
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 λεπτ.
Garlic and Olive Conchiglie
25 λεπτ.
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1ωρ. 20 λεπτ.
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40 λεπτ.
Rice with Duck
1ωρ. 5 λεπτ.
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 λεπτ.
Salmon and Mushroom Rice
1ωρ.
Miso Carbonara Udon
25 λεπτ.