
Συσκευές & Αξεσουάρ
Birnen-Bohnen-Speck-Gratin
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 Portionen
Υλικά
-
Gouda mittelalt, in Stücken120 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Öl und etwas mehr zum Einfetten10 g
-
Schinkenspeckwürfel120 g
-
Birne fest, in Würfeln (2 cm)100 g
-
Prinzessbohnen frisch, in Stücken (2 cm)100 g
-
Kartoffeln, mehligkochend in Stücken800 g
-
Sahne300 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Muskat3 Prisen
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
424 kcal /
1774 kJ
Πρωτεΐνη
15 g
Λιπαρά
28 g
Υδατάνθρακες
31 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
16 g
Νάτριο
1120 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 5/2022
43 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOrientalischer Ofenblumenkohl mit Ahorn-Tahin-Sauce
1 Std.
Hirsepuffer
1 Std. 10 Min
Rahm-Spitzkohl mit Zitrone
35 Min
Omas Semmelknödel
50 Min
Kartoffelgratin
1 Std. 10 Min
Frühlings-Kartoffelsalat
3 Std. 30 Min
Blumenkohl-"Couscous"-Salat
10 Min
Spitzkohl-Paprika-Salat
10 Min
Radieschen-Rettich-Salat
15 Min
Kartoffelsalat Ägäis
50 Min
Serviettenknödel
1 Std. 10 Min
Paradeiskraut
35 Min