Makowiec z bezą

Makowiec z bezą

4.6 836 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
20 porcji

Υλικά

  • jajek
    6
Kruchy spód
  • mąki pszennej
    200 g
  • masła zimnego, pokrojonego na kawałki
    130 g
  • zimnej wody
    20 g
  • cukru pudru
    30 g
  • ekstraktu naturalnego Wanilia Bourbon z Madagaskaru Dr. Oetker®
    1 łyżeczka
  • proszku do pieczenia Dr. Oetker®
    ½ łyżeczki
Masa makowa
  • migdałów, blanszowanych
    50 g
  • orzechów włoskich, łuskanych
    150 g
  • maku
    400 g
  • mleka
    350 g
  • masła pokrojonego na kawałki
    80 g
  • jajko
    1
  • cukru
    30 g
  • miodu, płynnego
    100 g
  • kaszy manny
    20 g
  • rodzynek
    100 g
  • kandyzowanej skórki pomarańczowej
    50 g
  • ekstraktu naturalnego Migdał z Maroka Dr. Oetker®
    1 łyżeczka
  • mąka pszenna do oprószenia blatu
Beza
  • cukru
    230 g
  • soli
    1 szczypta
  • skrobi ziemniaczanej
    1 łyżeczka

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 418 kcal / 1751 kJ
Πρωτεΐνη 10 g
Λιπαρά 25 g
Υδατάνθρακες 40 g
Φυτικές ίνες 5.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 8 g
Νάτριο 115 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων