Σαλάτα Waldorf σε φύλλα βελγικού αντίβ

Σαλάτα Waldorf σε φύλλα βελγικού αντίβ

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
8 μερίδες

Υλικά

  • βελγικό αντίβ
    600 γρ.
  • ζαχαρωμένο τζίντζερ
    20 γρ.
  • καρύδια πεκάν
    40 γρ.
  • σέλερι σε κομμάτια (5 χιλ.)
    150 γρ.
  • μήλο (περίπου 100 γρ.), καθαρισμένο, κομμένο στα τέσσερα
    1
  • κόκκινη πιπεριά (περίπου 150 γρ.), χωρίς τα σπόρια, κομμένη σε κομμάτια
    1
  • μαγιονέζα
    30 γρ.
  • ξύσμα λεμονιού, τριμμένο
    2 κ.γλ.
  • χυμό λεμονιού
    40 γρ.
  • μέλι
    1 κ.γλ.
  • θυμάρι, φρέσκο μόνο τα φύλλα
    1 κ.σ.
  • αλάτι
    1 κ.γλ.
  • μαύρο πιπέρι, τριμμένο
    ½ κ.γλ.
  • ρόδι καθαρισμένο
    1

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 135.1 kcal / 565.1 kJ
Πρωτεΐνη 2.2 g
Λιπαρά 7.2 g
Υδατάνθρακες 18.3 g
Φυτικές ίνες 5.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.8 g
Νάτριο 333.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων