
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Mushroom Dashi Broth
-
cremini mushrooms16 oz
-
water50 oz
-
kombu seaweed1 oz
Toasted Coconut Cinnamon Broth
-
fresh mushrooms e.g. nameko, stems trimmed16 oz
-
tamari sauce2 oz
-
cinnamon sticks toasted (see Tip)2 ½
-
toasted coconut3 oz
Dumpling Filling
-
water divided44 oz
-
kabocha squash peeled, deseeded and cubed (1 in.)17 ½ oz
-
tamari sauce1 oz
-
rice vinegar½ oz
-
coconut oil½ oz
-
grated fresh ginger (προαιρετικό πεδίο) to taste1 ½ tsp
-
agave (προαιρετικό πεδίο)½ oz
-
wonton wrappers (round)20
-
microgreens
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
263.9 kcal /
1104.3 kJ
Πρωτεΐνη
10.9 g
Λιπαρά
10.4 g
Υδατάνθρακες
36.6 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.2 g
Νάτριο
979.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTomato Basil Soup
40 λεπτ.
Chicken Noodle Soup
50 λεπτ.
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 λεπτ.
Asparagus Cream Soup
25 λεπτ.
Gazpacho
1ωρ. 15 λεπτ.
Creamy Tomato Soup
30 λεπτ.
Vegetable Soup
35 λεπτ.
Tuscan White Bean Stew
1ωρ.
Vietnamese Chicken Pho
1ωρ. 10 λεπτ.
Moroccan Harira Soup with Chicken
40 λεπτ.
West African Peanut Soup with Chicken
50 λεπτ.
Chicken and Bulgur Soup
40 λεπτ.