
Συσκευές & Αξεσουάρ
Asparagus and saffron risotto
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)30 g
-
asparagus trimmed and cut into pieces (2 cm)3 bunches
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
water700 g
-
sea salt1 tsp
-
saffron soaked in 2 tbsp hot water½ - 1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 ½ tsp
-
salted butter1 tbsp
-
Parmesan cheese to serve (optional)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
427.9 kcal /
1790.4 kJ
Πρωτεΐνη
9.1 g
Λιπαρά
10.9 g
Υδατάνθρακες
71.2 g
Φυτικές ίνες
5.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.1 g
Νάτριο
505.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Smart cooking made easy with TM6 modes
29 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBlack bean spaghetti bolognese (gut health)
45 min
Chicken Caesar pasta salad
55 min
South African yellow rice
20 min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
High Protein mac 'n cheese with pea and broccoli salad
40 min
Korean chicken cheese tteokbokki
Brak ocen
Soba noodles
1 godz.
Japanese ramen noodles
1 godz.
Dumpling wrappers
1 godz.
Chinese egg noodles
1 godz.
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min