
Συσκευές & Αξεσουάρ
Asparagus and saffron risotto
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)30 g
-
asparagus trimmed and cut into pieces (2 cm)3 bunches
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
water700 g
-
sea salt1 tsp
-
saffron soaked in 2 tbsp hot water½ - 1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 ½ tsp
-
salted butter1 tbsp
-
Parmesan cheese to serve (optional)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
427.9 kcal /
1790.4 kJ
Πρωτεΐνη
9.1 g
Λιπαρά
10.9 g
Υδατάνθρακες
71.2 g
Φυτικές ίνες
5.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.1 g
Νάτριο
505.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Smart cooking made easy with TM6 modes
29 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνQuick fix noodles
15 λεπτ.
Pastitsio
1ωρ. 30 λεπτ.
Meat-free mushroom lasagne
1ωρ. 30 λεπτ.
Chicken Tikka Masala Pasta
45 λεπτ.
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1ωρ. 30 λεπτ.
Cauliflower and sweet potato lasagne
1ωρ. 35 λεπτ.
Biryani-style rice
1ωρ. 5 λεπτ.
Black rice pudding
25ωρ. 5 λεπτ.
Alpine macaroni with apple sauce
45 λεπτ.
Nasi tomato (tomato rice)
40 λεπτ.
Pilau rice
30 λεπτ.
Pad Thai
1ωρ.