
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
cashews5 ½ oz
-
water to soak
Paprika Oil
-
extra virgin olive oil2 oz
-
smoked paprika1 ½ tsp
Spicy Cashew Tare
-
hoisin sauce5 ½ oz
-
miso chickpea (see Tip)2 ½ oz
-
veggie tsuyu2 ½ oz
-
agave1 oz
-
togarashi powder1 tsp
Shiitake Dashi
-
water50 oz
-
dried shiitake mushrooms thinly sliced3 oz
-
kombu (approx. 3-4 large sheets)½ oz
Udon Noodles
-
water50 oz
-
extra virgin olive oil to fry1 - 2 tbsp
-
tempeh cut into pieces6 oz
-
chili crisp oil1 tbsp
-
dried udon noodles12 oz
-
edible flowers to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
914.2 mg
Πρωτεΐνη
22.8 g
Θερμίδες
2820.3 kJ /
674.1 kcal
Λιπαρά
31.8 g
Φυτικές ίνες
6.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.8 g
Υδατάνθρακες
80.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLentil Moussaka
2ωρ. 20 λεπτ.
Cheese Omelet with Spinach
25 λεπτ.
Southwest Quinoa
40 λεπτ.
Risotto with Spinach and Peas
30 λεπτ.
Pizza Waffles
1ωρ. 15 λεπτ.
Chili Oil Noodles
30 λεπτ.
Mushroom Ragu with Zoodles
40 λεπτ.
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2ωρ. 35 λεπτ.
Dosa (Indian Rice and Lentil Crepes)
16ωρ.
Curried Lentils
5ωρ. 15 λεπτ.
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1ωρ. 25 λεπτ.
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 λεπτ.