Rosenkohl-Tortellini-Auflauf

Rosenkohl-Tortellini-Auflauf

4.2 256 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen

Υλικά

  • Gouda in Stücken
    100 g
  • Wasser
    500 g
  • Rosenkohl halbiert
    400 g
  • Tortellini, frisch (z. B. Käse-Tortellini), aus dem Kühlregal
    300 g
  • Hähnchenbrust in Stücken (2 cm)
    300 g
  • getrocknete Tomaten in Stücken (1 cm)
    40 g
  • Milch
    300 g
  • Mehl
    30 g
  • Zitronensaft
    1 Spritzer
  • Butter in Stücken
    40 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ¾ TL

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 Portion

Νάτριο 914 mg
Πρωτεΐνη 27 g
Θερμίδες 1721 kJ / 411 kcal
Λιπαρά 24 g
Φυτικές ίνες 5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 13 g
Υδατάνθρακες 25 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων