
Συσκευές & Αξεσουάρ
Oxfilé (rare) med béarnaisesås
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 portioner
Υλικά
-
oxfiléer (à ca. 180-200 g, 3 cm tjocklek)4
-
salt2 tsk
-
svartpeppar, malen¾ tsk
-
färsk timjan4 kvistar
-
vatten (cirka, se tips), plus extra för att täcka påsarna1400 g
-
saft av citron, nypressad (från ½ citron)30 g
-
schalottenlök50 g
-
färsk dragon endast blad1 - 2 kvistar
-
torrt vitt vin50 g
-
vitvinsvinäger1 msk
-
osaltat smör i bitar, plus extra att bryna i200 g
-
äggulor4
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
698 kcal /
2926 kJ
Πρωτεΐνη
46 g
Λιπαρά
56 g
Υδατάνθρακες
1 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
32 g
Νάτριο
93 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sous-vide med knivkåpa (TM6)
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνUgnsrostade fläskkotletter med Pumpapuré och Äpplen
Καμία βαθμολογία
Beef Wellington med rödvinssås
Καμία βαθμολογία
Ugnsbakade kycklinglår med gröna oliver och ris
Καμία βαθμολογία
Kyckling Katsu Curry med ris
Καμία βαθμολογία
Tacos
25 λεπτ.
Satay pad thai med kyckling
Καμία βαθμολογία
Grekiska köttbullar med varm grönsallad
Καμία βαθμολογία
Kycklinggyros med tzatziki
30 λεπτ.
Fläskfilé med stark kokossås, vitlöksnaan och gurksallad
1ωρ. 45 λεπτ.
Cevapcici med tzatziki
Καμία βαθμολογία
Sweet chilli-kyckling med kålsallad
Καμία βαθμολογία
Pulled pork med äpple- och fänkålssallad
Καμία βαθμολογία