Συσκευές & Αξεσουάρ
Griskinder i rödvin (sous-vide)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 45 λεπτ.
4 portioner
Υλικά
-
olivolja20 g
-
rödlök i klyftor200 g
-
morötter i skivor (0,5 cm)120 - 150 g
-
selleristjälk i skivor (0,5 cm)50 - 70 g
-
rödvin80 g
-
salt1 tsk
-
malen peppar½ tsk
-
griskinder (à ca. 150 g)4
-
vatten (cirka, se tips), plus extra för att täcka påsarna1300 g
-
färsk rosmarin endast bladen2 tsk
-
1 struken msk askorbinsyrasaft av citron, nypressad (från ½ citron)30 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
89 mg
Πρωτεΐνη
33 g
Θερμίδες
2505 kJ /
598 kcal
Λιπαρά
48 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Sous-vide med knivkåpa (TM6)
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνUgnsrostade fläskkotletter med Pumpapuré och Äpplen
Καμία βαθμολογία
Beef Wellington med rödvinssås
Καμία βαθμολογία
Ugnsbakade kycklinglår med gröna oliver och ris
Καμία βαθμολογία
Kyckling Katsu Curry med ris
Καμία βαθμολογία
Tacos
25 λεπτ.
Satay pad thai med kyckling
Καμία βαθμολογία
Grekiska köttbullar med varm grönsallad
Καμία βαθμολογία
Kycklinggyros med tzatziki
30 λεπτ.
Fläskfilé med stark kokossås, vitlöksnaan och gurksallad
1ωρ. 45 λεπτ.
Cevapcici med tzatziki
Καμία βαθμολογία
Sweet chilli-kyckling med kålsallad
Καμία βαθμολογία
Pulled pork med äpple- och fänkålssallad
2ωρ. 45 λεπτ.