Σαλάτα με κριθάρι, πορτοκάλι, κόλιανδρο και αμύγδαλα

Σαλάτα με κριθάρι, πορτοκάλι, κόλιανδρο και αμύγδαλα

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 μερίδες

Υλικά

  • αμύγδαλα, ωμά
    60 γρ.
  • κρεμμύδι κομμένο στη μέση
    80 γρ.
  • ελαιόλαδο
    30 γρ.
  • μείγμα μπαχαρικών garam masala
    2 κ.γλ.
  • χυμό πορτοκαλιού φρεσκοστυμμένο
    70 γρ.
    70 γρ. χυμό σαγκουίνι, φρεσκοστυμμένο
  • κανέλα, αλεσμένη
    ¼ κ.γλ.
  • κύμινο, αλεσμένο
    ½ κ.γλ.
  • αλεσμένo κουρκουμά ή κιτρινόριζα (turmeric)
    1 κ.γλ.
  • σιρόπι αγαύης
    30 γρ.
  • ξίδι από λευκό κρασί
    50 γρ.
  • αλάτι
    2 κ.γλ.
  • μαύρο πιπέρι, αλεσμένο
    ½ κ.γλ.
  • κράνμπερις, αποξηραμένα
    60 γρ.
  • φύλλα φρέσκου κόλιανδρου και λίγα ακόμα για το γαρνίρισμα
    15 γρ.
  • αποφλοιωμένο κριθάρι (περλέ)
    250 γρ.
  • νερό
    1000 γρ.
  • πορτοκάλια ξεφλουδισμένα, σε φέτες (5 χλστ.)
    3 - 4
    3 - 4 πορτοκάλια σαγκουίνι, ξεφλουδισμένα, σε φέτες (5 χλστ.)

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 530.8 kcal / 2221 kJ
Πρωτεΐνη 13 g
Λιπαρά 17.3 g
Υδατάνθρακες 86.7 g
Φυτικές ίνες 17.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 2 g
Νάτριο 1187.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων