Wonton de calabaza en caldo dashi

Wonton de calabaza en caldo dashi

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
6 porciones

Υλικά

Caldo de champiñones Dashi
  • 450 g de champiñones
  • 1400 g de agua
  • 30 g de kombu
Caldo de coco y canela tostado
  • 450 g de hongos shiitake frescos
  • 60 g de salsa de soya
  • 2 ½ ramas de canela tostada (ver tip)
  • 85 g de coco rallado y tostado
Relleno de wonton
  • 1240 g de agua
  • 496 g de calabaza japonesa pelada, sin semillas y en cubos (aprox. 3 cm)
  • 30 g de salsa de soya
  • 15 g de vinagre de arroz
  • 15 g de aceite de coco
  • 1 ½ cdita de jengibre en polvo (προαιρετικό πεδίο) o al gusto
  • 15 g de miel de agave (προαιρετικό πεδίο)
  • 20 hoja de pasta de wonton (redondas)
  • brotes para decorar
    flores comestibles, para decorar

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 263.9 kcal / 1104.3 kJ
Πρωτεΐνη 10.9 g
Λιπαρά 10.4 g
Υδατάνθρακες 36.6 g
Φυτικές ίνες 3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.2 g
Νάτριο 979.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων