Hirse-Kichererbsen-Braten mit Kartoffelpüree

Hirse-Kichererbsen-Braten mit Kartoffelpüree

3.1 154 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

Hirse-Kichererbsen-Braten
  • Hirse
    100 g
  • Berglinsen, getrocknet
    35 g
  • Wasser
    1200 g
  • Salz
    2 TL
  • Öl zum Einfetten
  • Kichererbsen abgetropft
    220 g
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Walnusshälften
    50 g
  • Speisestärke
    20 g
  • Pfeffer
    ¼ TL
Kartoffelpüree
  • Kartoffeln, mehligkochend in Scheiben (5 mm)
    1000 g
  • Salz
    1 TL
  • Sojadrink
    400 g
  • vegane Margarine in Stücken
    30 g
  • Muskat
    1 - 2 Prisen
Tomatensauce
  • stückige Tomaten (400 g)
    1 Dose
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Tomatenmark
    50 g
  • Senf
    1 TL
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Petersilie abgezupft, zum Garnieren

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 591 kcal / 2472 kJ
Πρωτεΐνη 19 g
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 92 g
Φυτικές ίνες 13.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Νάτριο 2198 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων