Blumenkohl Tikka Masala

Blumenkohl Tikka Masala

4.7 4.6K βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 Portionen

Υλικά

  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehen
    3
  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    10 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Blumenkohl in kleinen Röschen (3 cm)
    750 g
  • rote Linsen
    100 g
  • Garam Masala
    2 TL
  • Kurkuma
    ½ TL
  • Chilipulver
    ½ TL
  • Salz
    1 TL
  • Agavendicksaft
    1 EL
  • Kreuzkümmel (Cumin)
    1 TL
  • passierte Tomaten
    500 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Basmati-Reis
    300 g
  • Wasser zum Kochen
  • Kokosmilch
    200 g
  • Soja-Joghurtalternative natur (προαιρετικό πεδίο)
    150 g
  • Koriander zum Bestreuen

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 421 kcal / 1787 kJ
Πρωτεΐνη 13 g
Λιπαρά 9 g
Υδατάνθρακες 72 g
Φυτικές ίνες 7.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 5 g
Νάτριο 460 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων