Polenta-Ecken mit Tomatenragout und Pilzen

Polenta-Ecken mit Tomatenragout und Pilzen

4.1 159 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Basilikum abgezupft
    1 Bund
  • Wasser
    480 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 geh. TL
    2 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    50 g
  • Maisgrieß
    250 g
  • Champignons geviertelt
    200 g
  • Knoblauchzehen davon 2 ganz und 2 in Scheiben
    4
  • Salz
    1 TL
  • Cherry-Tomaten
    500 g
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Oregano
    1 TL
  • Petersilie gehackt, zum Bestreuen
    4 Stängel

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 207 kcal / 866 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 20 g
Φυτικές ίνες 3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 2 g
Νάτριο 607 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων