Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric

Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
6 portions

Υλικά

Mushroom Dashi Broth
  • cremini mushrooms
    450 g
  • water
    1420 g
  • kombu
    30 g
Toasted Coconut Cinnamon Broth
  • fresh mushrooms e.g. nameko, stems trimmed
    450 g
  • tamari sauce
    60 g
  • cinnamon sticks toasted (see Tip)
    2 ½
  • toasted coconut flakes
    85 g
Dumpling Filling
  • water divided
    1250 g
  • kabocha squash peeled, deseeded and cubed (2.5 cm)
    500 g
  • tamari sauce
    30 g
  • rice vinegar
    15 g
  • coconut oil
    15 g
  • fresh ginger, grated (προαιρετικό πεδίο) to taste
    1 ½ tsp
    1 ½ tsp ginger paste, to taste
  • agave syrup (προαιρετικό πεδίο)
    15 g
  • wonton wrapper, round (round)
    20
  • microgreens
    edible flowers

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 263.9 kcal / 1104.3 kJ
Πρωτεΐνη 10.9 g
Λιπαρά 10.4 g
Υδατάνθρακες 36.6 g
Φυτικές ίνες 3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.2 g
Νάτριο 979.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων