
Συσκευές & Αξεσουάρ
Zupfbrot mit Camembert-Kern
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Wasser170 g
-
Zucker1 TL
-
frische Hefe grob zerbröselt20 g
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten330 g
-
Salz¾ TL
-
Olivenöl15 g
-
Camembert rund250 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
330 kcal /
1379 kJ
Πρωτεΐνη
11 g
Λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
57 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Νάτριο
502 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Soul Food
80 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMediterranes Baguette
15 Std.
Erdbeer-Puddingkuchen
1 Std.
Himbeer-Mascarpone-Torte
3 Std.
Bunte Focaccia (glutenfrei)
1 Std. 50 Min
Fußballbrot mit Paprikadip
2 Std. 30 Min
Hot Dog Muffin Style
2 Std.
Käse-Kräcker
1 Std.
Partyähre
1 Std. 50 Min
Ziegenkäse-Fladen mit Rosmarin-Honig
2 Std.
Mediterranes Pane Bianco
2 Std.
Käse-Hotdogs mit Sesam
1 Std. 40 Min
Tomato Rolls
2 Std. 50 Min