
Συσκευές & Αξεσουάρ
Zupfbrot mit Camembert-Kern
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Wasser170 g
-
Zucker1 TL
-
frische Hefe grob zerbröselt20 g
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten330 g
-
Salz¾ TL
-
Olivenöl15 g
-
Camembert rund250 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
502 mg
Πρωτεΐνη
11 g
Θερμίδες
1379 kJ /
330 kcal
Λιπαρά
7 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
57 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Soul Food
80 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaguettes auf die Schnelle
50 Min
Dinkel-Tomaten-Focaccia
1 Std. 40 Min
Zwiebelkuchen
2 Std. 30 Min
Mini-Zwiebel-Kuchen
35 Min
Laugenbrötchen mit Sesam
24 Std.
Polentaschnitten mit Gemüse
45 Min
Hafer-Kartoffel-Brot
2 Std. 30 Min
Ciabatta
3 Std. 45 Min
Vier-Käse-Pizza
1 Std. 40 Min
Überbackene Spinat-Palatschinken
1 Std. 30 Min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Pastrami
30 Min
Grissini
1 Std. 30 Min