Podpłomyk alzacki ze szparagami

Podpłomyk alzacki ze szparagami

4.7 205 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

Ciasto
  • 220 g mąki pszennej
  • 30 g oliwy z oliwek
  • 120 g wody
  • ½ łyżeczki soli
Dodatki
  • 500 g wody
  • 500 g białych szparagów
  • 50 g czerwonej cebuli przekrojonej na pół
  • 150 g sera koziego twarogowego, pokrojonego na kawałki
  • 200 g śmietany, min. 30% tłuszczu
  • ½ łyżeczki soli
  • ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • 1 łyżeczka tymianku, suszonego
  • mąka pszenna do oprószenia blatu
  • 50 g rukoli świeżej
  • 100 g pomidorków koktajlowych przekrojonych na pół

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 384.5 kcal / 1608.8 kJ
Πρωτεΐνη 11.4 g
Λιπαρά 23.2 g
Υδατάνθρακες 34.1 g
Φυτικές ίνες 3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.1 g
Νάτριο 525.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων