
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chawanmushi (dampet japansk eggekrem)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
4 porsjoner
Υλικά
-
vann1050 g
-
pulverdashi (se tips)1 ts
-
egg4
-
soyasaus2 ts
-
risvin1 ss
-
havsalt¼ ts
-
shiitake sopp, fersk stilker fjernet, delt i skiver (ca. 5 mm)3
-
rå scampi skrelt og uten tarm (ca. 100 g)8
-
vårløk delt i tynne skiver, til pynt2
Διατροφή ανά 1 porsjon
Θερμίδες
116.2 kcal /
487.8 kJ
Πρωτεΐνη
15.6 g
Λιπαρά
5.3 g
Υδατάνθρακες
1.4 g
Φυτικές ίνες
0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.4 g
Νάτριο
836.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Smak av Japan
14 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBulgurhvete
Keine Bewertungen
Irsk potetmos
Keine Bewertungen
Müsliskiver uten nøtter, hvete og melk
Keine Bewertungen
Tandoori kyllingwraps
Keine Bewertungen
Kjøttpaier med rosmarin
Keine Bewertungen
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1 Std. 35 Min
Risskive med røkelaks
Keine Bewertungen
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Keine Bewertungen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Keine Bewertungen
Stuet sopp
45 Min
Persilleolje
25 Min
Rørte tyttebær
5 Min