
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten-free Bruschetta
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
8 portions
Υλικά
Gluten-free Bread
-
buckwheat grains80 g
-
water490 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
brown sugar1 tsp
-
gluten-free bread flour plus extra for dusting250 g
-
olive oil15 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Tomato Topping
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
plum tomatoes ripe, quartered350 g
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing6
-
fine sea salt2 pinches
-
dried oregano2 pinches
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
216.6 kcal /
906.3 kJ
Πρωτεΐνη
3.5 g
Λιπαρά
6.2 g
Υδατάνθρακες
35.3 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.9 g
Νάτριο
434.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Free From
76 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50 λεπτ.
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 λεπτ.
Chicken Meatballs with Red Pesto
1ωρ.
Sicilian Prawn Salad
40 λεπτ.
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 λεπτ.
Supreme Plant Poke Bowl
1ωρ. 10 λεπτ.
Meatballs with Romesco Sauce
1ωρ. 40 λεπτ.
Cheese Sticks
55 λεπτ.
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1ωρ. 25 λεπτ.
Crisp Onsen Eggs
Καμία βαθμολογία
Temaki Sushi
Καμία βαθμολογία
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1ωρ. 20 λεπτ.