
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten-free Bruschetta
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
8 portions
Υλικά
Gluten-free Bread
-
buckwheat grains80 g
-
water490 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
brown sugar1 tsp
-
gluten-free bread flour plus extra for dusting250 g
-
olive oil15 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Tomato Topping
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
plum tomatoes ripe, quartered350 g
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing6
-
fine sea salt2 pinches
-
dried oregano2 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
434.9 mg
Πρωτεΐνη
3.5 g
Θερμίδες
906.3 kJ /
216.6 kcal
Λιπαρά
6.2 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.9 g
Υδατάνθρακες
35.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Free From
76 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLeftover Chicken Kimchi Salad
15 λεπτ.
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1ωρ. 35 λεπτ.
Coconut Prawn Soup
45 λεπτ.
Supreme Plant Poke Bowl
1ωρ. 10 λεπτ.
Black Bean Houmous with Maize Chips
1ωρ. 15 λεπτ.
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50 λεπτ.
Spelt Salad with Burmese Tofu
9ωρ. 10 λεπτ.
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1ωρ. 25 λεπτ.
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1ωρ. 10 λεπτ.
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45 λεπτ.
Crisp Onsen Eggs
2ωρ.
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50 λεπτ.