
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten-free Bruschetta
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
8 portions
Υλικά
Gluten-free Bread
-
buckwheat grains80 g
-
water490 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
brown sugar1 tsp
-
gluten-free bread flour plus extra for dusting250 g
-
olive oil15 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Tomato Topping
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
plum tomatoes ripe, quartered350 g
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing6
-
fine sea salt2 pinches
-
dried oregano2 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
434.9 mg
Πρωτεΐνη
3.5 g
Θερμίδες
906.3 kJ /
216.6 kcal
Λιπαρά
6.2 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.9 g
Υδατάνθρακες
35.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Free From
76 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSofrito Toasts with Serrano Ham
40 λεπτ.
Prawn Cocktail
15 λεπτ.
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 λεπτ.
Vegan Spanish Omelette
40 λεπτ.
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 λεπτ.
Chilli Cheese Nachos
40 λεπτ.
Puri
35 λεπτ.
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 λεπτ.
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30 λεπτ.
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1ωρ.
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1ωρ. 25 λεπτ.
Crisp Onsen Eggs
2ωρ.