
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dampet Torsk med Spisskål og Sandefjorsmør
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 porsjoner
Υλικά
Sandefjordsmør
-
fløte, minimum 30% fett150 g
-
smør, usaltet i terninger100 g
Dampet torsk og kål
-
vann600 g
-
spisskål eller nykål (ca. 1 stk.), delt i biter (3-4 cm)600 g
-
torskefileter, uten skinn ca. 150 g per stykk4
-
salt pluss ekstra etter smak2 ts
-
pepper, malt1 ts
-
smør i terninger10 g
Servering
-
persilleblader, ferske finhakket2 ss
-
sitronsaft etter smak
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porsjon
Νάτριο
1338.6 mg
Πρωτεΐνη
44.2 g
Θερμίδες
2325.2 kJ /
555.8 kcal
Λιπαρά
38 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
23 g
Υδατάνθρακες
10.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Norske juleoppskrifter
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς

Norske matretter med Thermomix®
55 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνScampi med chili og hvitløk
Pas d’évaluation
Laks med urter på 50°C
Pas d’évaluation
Risbolle med laks
Pas d’évaluation
Risskive med røkelaks
Pas d’évaluation
Thaisalat med peanøttdressing (vegansk, glutenfri)
30min
Torsk i tomatsaus
Pas d’évaluation
Saganaki med reker og feta
35min
Lutefisk
2h 20min
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Pas d’évaluation
Rødspette med eggesmør
55min
Dampet Laks med agurksalat og dillpoteter
45min
Bacalao
50h