Bruschetta con tomate (sin gluten)

Bruschetta con tomate (sin gluten)

4.0 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
8 raciones

Υλικά

  • de trigo sarraceno en grano
    80 g
  • de agua
    490 g
  • de azúcar moreno
    1 cucharadita
  • de levadura prensada fresca
    15 g
  • harina panificable sin gluten Schär® (y algo más para espolvorear)
    250 g
  • de sal
    1 ¼ cucharaditas
  • de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
    45 g
  • diente de ajo
    1
  • de tomate maduro sin semillas, en trozos
    350 g
  • hojas de albahaca fresca
    6
  • de orégano seco
    2 pellizcos

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 216 kcal / 906 kJ
Πρωτεΐνη 3.5 g
Λιπαρά 6.2 g
Υδατάνθρακες 35.3 g
Φυτικές ίνες 3 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.9 g
Νάτριο 507.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων