Crostata salata di verdure (vegan)

Crostata salata di verdure (vegan)

4.6 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
8 fette

Υλικά

  • 15 g di semi di lino
  • 60 g di mandorle
  • 140 g di farina tipo 00
  • 60 g di olio di oliva
  • 245 g di acqua + 4 cucchiai tiepida
  • 2 ½ cucchiaini di sale
  • 50 g di cipolla a metà
  • 100 g di porro a rondelle (0,5 cm)
  • 60 g di peperone verde a pezzi (2-3 cm)
  • 60 g di spinaci baby freschi
  • 105 g di bevanda a base di soia
  • 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
    1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • ½ cucchiaino di curcuma in polvere
  • ½ cucchiaino di cipolla disidratata
  • ½ cucchiaino di paprika dolce
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 55 g di farina di ceci
  • 120 g di pomodori ciliegino dimezzato

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 275.6 kcal / 1153.3 kJ
Πρωτεΐνη 8.8 g
Λιπαρά 13.7 g
Υδατάνθρακες 30.3 g
Φυτικές ίνες 4.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Νάτριο 613.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων