Kalbsrollbraten mit Pfifferlingsfüllung

Kalbsrollbraten mit Pfifferlingsfüllung

4.5 24 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 15 λεπτ.
6 Portionen

Υλικά

Pfifferlingsfüllung
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Petersilie abgezupft
    ½ Bund
  • Butterschmalz
    20 g
  • Pfifferlinge frisch
    200 g
    200 g Pfifferlinge aus dem Glas, abgetropft
  • Brötchen, altbacken in Würfeln (2 cm)
    200 g
  • Milch
    50 g
  • Eier
    2
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Senf, mittelscharf
    1 TL
Fertigstellung
  • Kalbsoberschale am Stück
    1500 g
  • Salz zum Würzen
  • Pfeffer zum Würzen
  • Butterschmalz zum Braten
  • Möhren in Würfeln (2 cm)
    150 g
  • Knollensellerie in Würfeln (2 cm)
    150 g
  • Zwiebeln in Würfeln (2 cm)
    150 g
  • Kalbsfond
    400 g
  • Sahne
    200 g
    200 g Saure Sahne
  • Speisestärke
    25 g
  • Bratensaucen-Paste (z. B. von Lacroix)
    40 g
  • Pfifferlinge frisch
    200 g
    200 g Pfifferlinge aus dem Glas, abgetropft
  • Weißwein, trocken (προαιρετικό πεδίο)
    20 g
  • Spätzle, frisch (προαιρετικό πεδίο) zum Servieren
    800 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 609 kcal / 2546 kJ
Πρωτεΐνη 65 g
Λιπαρά 25 g
Υδατάνθρακες 35 g
Φυτικές ίνες 5.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 13 g
Νάτριο 1057 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων