
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lapskaus
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 porsjoner
Υλικά
-
løk80 g
-
gulrot delt i 2100 g
-
persillerot delt i 3100 g
-
kålrabi i 4 cm x 4cm100 g
-
purreløk kun det hvite, vasket50 g
-
biffkjøtt egnet til stuing i biter, uten bein (2cmx2cm), renset for sener.500 g
-
nøytral olje10 g
-
salt pluss ekstra etter smak1 ½ ts
-
vann400 g
-
poteter skrelt, i biter400 g
-
oksebuljong terning (til 0,5 l)2
-
persilleblader, ferske (προαιρετικό πεδίο) til pynt
-
pepper, malt etter smak
Διατροφή ανά 1 porsjon
Θερμίδες
310 kcal /
1296.9 kJ
Πρωτεΐνη
31.6 g
Λιπαρά
9.1 g
Υδατάνθρακες
27.2 g
Φυτικές ίνες
5.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.8 g
Νάτριο
2220.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Norske matretter med Thermomix®
55 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKung Pao kylling
Καμία βαθμολογία
Tradisjonell østerriksk gulasj
Καμία βαθμολογία
Pulled pork burger
Καμία βαθμολογία
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Καμία βαθμολογία
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Καμία βαθμολογία
Pastasaus av skinke og purre
Καμία βαθμολογία
Biff i stout
Καμία βαθμολογία
Kroningskylling
Καμία βαθμολογία
Tandoori kyllingwraps
Καμία βαθμολογία
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Καμία βαθμολογία
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Καμία βαθμολογία
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Καμία βαθμολογία