
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
-
gram flour plus extra for dusting200 g
-
water80 g
-
walnut oil70 g
-
garlic clove1
-
onion halved40 g
-
fine sea salt to taste2 - 3 pinches
-
walnut halves15 g
-
aubergines cut in pieces (2-3 cm)400 g
-
vegan cheese, grated (see tip)100 g
-
honey1 Tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
320.9 kcal /
1342.5 kJ
Πρωτεΐνη
9.2 g
Λιπαρά
19.8 g
Υδατάνθρακες
28.4 g
Φυτικές ίνες
6.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.5 g
Νάτριο
198.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Free From
76 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGluten-free Breakfast Quiche
2h 30min
Prosciutto and Mushroom Pizza
2h 45min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
White Bread
3h
Hidden Veg Sausage Rolls
3h 45min
Cheese and Bacon Pastries
35min
Quiche Lorraine
50min
Rainbow Flat Bread
Pas d’évaluation
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1h
Pizza Mummy
1h 20min
Leek Quiche
1h 20min
Christmas Cheese and Onion Quiche (UK)
1h 45min