
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
-
gram flour plus extra for dusting200 g
-
water80 g
-
walnut oil70 g
-
garlic clove1
-
onion halved40 g
-
fine sea salt to taste2 - 3 pinches
-
walnut halves15 g
-
aubergines cut in pieces (2-3 cm)400 g
-
vegan cheese, grated (see tip)100 g
-
honey1 Tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
320.9 kcal /
1342.5 kJ
Πρωτεΐνη
9.2 g
Λιπαρά
19.8 g
Υδατάνθρακες
28.4 g
Φυτικές ίνες
6.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.5 g
Νάτριο
198.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Free From
76 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSeeded Protein Crackers
30 λεπτ.
Cheese Biscuits
30 λεπτ.
Gluten-free Pizza Two Ways
2ωρ. 45 λεπτ.
Pizza Diavola
1ωρ. 30 λεπτ.
Mushroom pie
1ωρ. 40 λεπτ.
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25 λεπτ.
Vegetable Cheese Muffins
35 λεπτ.
Crusty Spelt Bread
2ωρ. 20 λεπτ.
Crab Tart
2ωρ. 30 λεπτ.
Quick Bread Rolls
45 λεπτ.
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1ωρ.
Pizza Mummy
1ωρ. 20 λεπτ.