Überbackene Spitzpaprika mit Merguez und Reis

Überbackene Spitzpaprika mit Merguez und Reis

4.2 208 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Gouda in Stücken
    80 g
  • rote Spitzpaprika groß (à ca. 120 g), längs halbiert, entkernt
    2
  • frische, scharfe Bratwürstchen (z.B. Merguez)
    4
  • Wasser
    900 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Reis
    250 g
  • Kräuterfrischkäse
    100 g
  • Mehl
    30 g
  • Muskat
    2 - 3 Prisen
  • gemischte Kräuter, TK
    2 geh. TL
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    2 - 3 Prisen

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 629 kcal / 2631 kJ
Πρωτεΐνη 19 g
Λιπαρά 34 g
Υδατάνθρακες 58 g
Φυτικές ίνες 0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 15 g
Νάτριο 1175 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων