
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta med ruccolapesto
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porsjoner
Υλικά
Ruccolapesto
-
ruccola, blader65 g
-
salt1 ts
-
olivenolje50 g
-
hvitløksfedd1
-
solsikkeolje20 g
Pasta
-
hvetemel, tipo 00 pluss ekstra til dryssing400 g
-
egg (ca. 110 g)2
-
olivenolje7 g
-
eggeplommer (ca. 170 g)7
-
vann pluss ekstra til koking av pasta20 g
-
salt pluss ekstra til koking av pasta1 ½ ts
-
cherrytomater delt i to100 g
-
oliven delt i to40 g
Διατροφή ανά 1 porsjon
Θερμίδες
668.6 kcal /
2797.3 kJ
Πρωτεΐνη
17.6 g
Λιπαρά
32.2 g
Υδατάνθρακες
80.2 g
Φυτικές ίνες
2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.8 g
Νάτριο
1869.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Norske matretter med Thermomix®
55 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPannekaker av kikerter
20 λεπτ.
Bønne- og kikertfalafler
Καμία βαθμολογία
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Καμία βαθμολογία
Vegansk burger
5ωρ.
Grønnsakscrumble med vegansk ost
Καμία βαθμολογία
Linsegrateng med aubergine og squash
Καμία βαθμολογία
Gresskarterte
Καμία βαθμολογία
Tortilla med Zucchini og falafel
Καμία βαθμολογία
Chilli con tempeh
Καμία βαθμολογία
Valnøttkaker med koriandersalsa og mais
Καμία βαθμολογία
Sterk aubergine med bulgur
55 λεπτ.
Grønnsakskarri med blomkålcouscous
Καμία βαθμολογία