
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pumpkin risotto with bacon
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
water1220 g
-
pumpkin peeled and cut into pieces (2 cm)300 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
eschalot30 g
-
rindless bacon rashers cut into thin slices100 g
-
butter40 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt to taste
-
frozen green peas60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
-
Parmesan cheese shaved for garnishing
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
505.5 kcal /
2123.2 kJ
Πρωτεΐνη
15.8 g
Λιπαρά
17.5 g
Υδατάνθρακες
66.6 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.7 g
Νάτριο
1329.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy miso mushroom udon
45 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 min
Creamy tomato and feta pasta
35 min
Crab linguine
30 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 min
Pumpkin and ricotta cannelloni
1 godz. 20 min
Chicken and prawn noodles
30 min
Macaroni carbonara
30 min
Chicken with almonds
Brak ocen