Rinderfilets mit Spargel, heurigen Erdäpfeln und Sauce Béarnaise

Rinderfilets mit Spargel, heurigen Erdäpfeln und Sauce Béarnaise

5.0 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Rinderfilet-Steaks (3 cm dick)
    4
Heurige Erdäpfel und Spargel
  • Wasser
    500 g
  • Salz
    1 TL
  • heurige Erdäpfel in Stücken (2-3 cm)
    600 g
  • grüner Spargel geschält (siehe Tipp)
    800 g
Sauce Béarnaise, Rindsmedallions und Fertigstellung
  • Estragon, frisch abgezupft, Zweige zur Seite gelegt
    4 - 5 Zweige
  • Schalotten halbiert
    80 g
  • Weißweinessig
    80 g
  • Butter in Stücken
    250 g
  • Eidotter
    6
  • Salz
    1 - 1 ½ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    4 Prisen
  • Butterschmalz zum Braten

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 1179 kcal / 4937 kJ
Πρωτεΐνη 39 g
Λιπαρά 85 g
Υδατάνθρακες 59 g
Φυτικές ίνες 8 g
Κορεσμένα λιπαρά 19 g
Νάτριο 1379 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων