Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms

Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms

3.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
2 portions

Υλικά

Black Garlic Purée
  • black garlic
    100 g
  • apple juice
    70 g
Aubergine Miso Spread
  • sunflower oil
    50 g
  • aubergine diced (1 cm)
    200 g
  • miso
    40 g
  • tahini
    40 g
  • liquid vegetable stock
    40 g
  • ground cumin
    1 tsp
Aubergine Halves
  • aubergine
    1
  • sunflower oil
    3 tsp
  • hen of the woods mushroom pulled into individual strands
    250 g
    fresh king oyster mushroom, pulled into individual strands
  • unsalted butter diced
    2 Tbsp
Serving
  • edible flowers
    16

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 444 kcal / 1832 kJ
Πρωτεΐνη 8.5 g
Λιπαρά 39 g
Υδατάνθρακες 14 g
Φυτικές ίνες 7.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 10 g
Νάτριο 500 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων