Συσκευές & Αξεσουάρ
Biszkopt migdałowy (bezglutenowy)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
16 porcji
Υλικά
-
90 g mąki ryżowej, białej (patrz wskazówka)
-
80 g skrobi ziemniaczanej
-
1 łyżeczka proszku do pieczenia, bezglutenowego (προαιρετικό πεδίο)
-
60 g migdałów, w płatkach
-
8 jajek
-
200 g cukru
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Νάτριο
31.1 mg
Πρωτεΐνη
3.9 g
Θερμίδες
587.7 kJ /
140.5 kcal
Λιπαρά
4 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.8 g
Υδατάνθρακες
22.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
PYSZNE TORTY
22 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWieniec orkiszowy
4h
Rogale à la marcińskie
10h
Żelka truskawkowa do tortów
3h 45min
Tort z kremem à la Kinder Bueno® i musem porzeczkowym
72h
Ciasto orzechowo-kawowe z Varomy
1h
Tort czekoladowy z kremem orzechowo-kajmakowym
48h
Tort cappuccino z chrupką z białej czekolady
48h
Zielony tort biszkoptowy (green ombre naked cake)
3h
Bezglutenowe brazylijskie bułeczki serowe
2h 30min
Różowy biszkopt na kisielach
4h
Tort z kremem michałkowym i żelką pomarańczową
48h
Biszkopt szpinakowy
4h 15min