Soparnik (Empanada de acelgas) - Croacia

Soparnik (Empanada de acelgas) - Croacia

3.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
8 raciones

Υλικά

  • de agua
    175 g
  • de harina de trigo
    300 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de aceite de oliva
    60 g
  • de hojas de acelgas en trozos
    600 g
  • dientes de ajo
    1 - 2
  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    4 - 5 ramitas
  • de cebolleta en trozos
    50 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 220 kcal / 924 kJ
Πρωτεΐνη 5.5 g
Λιπαρά 8 g
Υδατάνθρακες 32.2 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.1 g
Νάτριο 454.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων