Sanduíches de arroz japonesas (Onigirazu) com salmão teriyaki

Sanduíches de arroz japonesas (Onigirazu) com salmão teriyaki

4.8 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
8 unidades

Υλικά

Arroz e salmão
  • arroz p/ sushi
    500 g
  • água
    1300 g
  • lombo de salmão s/ pele cortado em pedaços pequenos
    450 g
  • vinagre de arroz
    4 c. sopa de
  • açúcar
    2 c. chá de
  • sal
    1 c. chá de
Molho teriyaki e salmão
  • alho
    2 dentes de
  • gengibre fresco cortado em fatias (2 mm aprox.)
    15 - 20 g
  • molho de soja
    150 g
  • mirin
    100 g
  • açúcar
    80 g
  • fécula de batata
    20 g
Montagem
  • folha nori
    8 folhas de
  • Maionese q.b. p/ espalhar
  • Espinafres baby, q.b. p/ rechear (50 g aprox.)
  • Abacate maduro q.b. p/ rechear, cortado em fatias (2-3 mm aprox.)

Διατροφή ανά 1 unidade

Θερμίδες 430.5 kcal / 1801.3 kJ
Πρωτεΐνη 17.6 g
Λιπαρά 8.1 g
Υδατάνθρακες 66.2 g
Φυτικές ίνες 0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.9 g
Νάτριο 1363.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων