Bułki wielozbożowe z orzechami

Bułki wielozbożowe z orzechami

4.9 118 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 40 λεπτ.
12 sztuk

Υλικά

Ciasto zaparzane
  • ziaren żyta
    100 g
  • wody
    350 g
  • siemienia lnianego
    30 g
  • płatków owsianych
    50 g
  • orzeszków ziemnych, prażonych, niesolonych
    50 g
Ciasto właściwe
  • wody zimnej, plus dodatkowa ilość do posmarowania
    220 g
  • drożdży świeżych pokruszonych
    20 g
    2 łyżeczki suchych drożdży, pokruszonych
  • mąki pszennej chlebowej typu 750-650, plus dodatkowa ilość do oprószenia
    450 g
  • masła plus dodatkowa ilość do natłuszczenia
    15 g
  • soli
    2 łyżeczki
  • ziarna słonecznika do posypania
  • kostek lodu lub pół szklanki wody (ok. 100 g)
    5 - 10

Διατροφή ανά 1 sztukę

Θερμίδες 231.1 kcal / 966.9 kJ
Πρωτεΐνη 8.3 g
Λιπαρά 5.3 g
Υδατάνθρακες 38.4 g
Φυτικές ίνες 4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.2 g
Νάτριο 393.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων