Chleb jogurtowy na długiej fermentacji

Chleb jogurtowy na długiej fermentacji

4.9 24 βαθμολογίες
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ. 50 λεπτ.
20 kromek

Υλικά

  • wody
    200 g
  • jogurtu naturalnego
    200 g
  • mąki pszennej chlebowej typu 650-750, plus dodatkowa ilość do oprószenia
    500 g
  • ekstraktu słodowego w proszku (patrz wskazówka)
    2 łyżeczki
  • drożdży świeżych pokruszonych
    5 g
  • soli
    2 łyżeczki
  • olej do natłuszczenia
  • kakao naturalne, niesłodzone (προαιρετικό πεδίο) do dekoracji

Διατροφή ανά 1 kromkę

Θερμίδες 97.7 kcal / 408.6 kJ
Πρωτεΐνη 3.5 g
Λιπαρά 0.8 g
Υδατάνθρακες 18.8 g
Φυτικές ίνες 0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.3 g
Νάτριο 238.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων