
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mleczne bułki do odrywania
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
12 sztuk
Υλικά
Ciasto zaparzane
-
mleka125 g
-
mąki pszennej chlebowej typu 650-75025 g
Ciasto właściwe
-
mleka170 g
-
drożdży świeżych pokruszonych15 g
-
mąki pszennej chlebowej typu 650-750, plus dodatkowa ilość do oprószenia425 g
-
masła pokrojonego na kawałki40 g
-
cukru70 g
-
soli½ łyżeczki
-
żółtko roztrzepane1
Διατροφή ανά 1 sztukę
Θερμίδες
205.1 kcal /
858.2 kJ
Πρωτεΐνη
6.1 g
Λιπαρά
4.6 g
Υδατάνθρακες
34.8 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.4 g
Νάτριο
111.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

O PIECZYWIE
60 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBułki jogurtowe z suszonymi owocami
2h
Ciasto serowo-migdałowe w stylu retro
1h 10min
Tarta czekoladowa
1h 50min
Czekoladowe kąski z orzechami
1h
Ciasto z trzech rodzajów czekolady
3h
Fondant czekoladowy
50min
Sernik nowojorski
7h 50min
Tarta à la banoffee pie
2h 40min
Mini babki do koszyczka wielkanocnego
40min
Cynamonowe smores
1h 50min
Amerykańskie kruche ciasteczka (w stylu crumble cookies)
40min
Baranek wielkanocny
1h 10min