Buchweizen-Flammkuchen mit Wurzelgemüse und Chili-Honigglasur

Buchweizen-Flammkuchen mit Wurzelgemüse und Chili-Honigglasur

3.4 49 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

Teig
  • Wasser
    30 g
  • Buchweizenmehl
    200 g
  • Kichererbsenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
    100 g
  • Backpulver
    2 TL
  • Joghurt, 1,5% Fett
    150 g
  • Salz
    ½ TL
  • Öl zum Einfetten
Chili-Honig-Glasur und Fertigstellung
  • rote Chilischoten, frisch in Stücken
    1 - 2
  • Frühlingszwiebeln in Ringen (5 mm), und etwas mehr zum Bestreuen
    70 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Honig
    80 g
  • Reisessig
    10 g
  • Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
    ½ TL
  • Koriander, gemahlen
    ½ TL
  • Salz
    ½ TL
  • Crème fraîche
    200 g
  • Möhren in Scheiben (4 mm)
    110 g
  • Pastinaken in Scheiben (4 mm)
    130 g
  • rote Zwiebeln in Scheiben (4 mm)
    80 g
  • Gorgonzola in Stücken
    140 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 616 kcal / 2575 kJ
Πρωτεΐνη 23 g
Λιπαρά 24 g
Υδατάνθρακες 83 g
Φυτικές ίνες 11 g
Κορεσμένα λιπαρά 13 g
Νάτριο 1253 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων