Omeleta s houbami a vinnou klobásou

Omeleta s houbami a vinnou klobásou

4.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porce

Υλικά

  • olivového oleje
    20 gramů
  • syrové vepřové klobásy bez střívka, např. vinné klobásy nebo salsiccii
    200 gramů
  • čerstvých hub (nejlépe lišek nebo žampiónů), nahrubo nakrájených
    200 gramů
  • soli
    2 špetky
  • vajec
    6
  • smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku
    60 gramů
  • mletého černého pepře
    1 špetka
  • vody
    800 gramů
  • hladkolisté petržele jen lístky, nasekané, na ozdobu
    3 snítky
  • jarní cibulka na kolečka, na ozdobu
    1

Διατροφή ανά 4 porce

Θερμίδες 1421.1 kcal / 5945.8 kJ
Πρωτεΐνη 71.7 g
Λιπαρά 118.6 g
Υδατάνθρακες 16.6 g
Φυτικές ίνες 2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 42.9 g
Νάτριο 1904.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων