Rote-Bete-Carpaccio

Rote-Bete-Carpaccio

4.3 30 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Rote Bete klein, geschält (siehe Tipp)
    300 g
  • Zucchini in Stücken (5 cm)
    250 g
  • Mozzarella abgetropft
    250 g
    250 g Burrata, abgetropft
  • Olivenöl zum Beträufeln
  • Zitronensaft zum Beträufeln
  • Meersalz zum Würzen
  • Pfeffer aus der Mühle zum Würzen
  • Basilikum gehackt, zum Garnieren

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 68 kcal / 284 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 5 g
Υδατάνθρακες 2 g
Φυτικές ίνες 0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Νάτριο 40 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων