Mole de olla vegetariano

Mole de olla vegetariano

4.2 45 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 porciones

Υλικά

Chochoyones
  • de agua
    250 g
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de harina de maíz nixtamalizado
    200 g
Mole de olla
  • de aceite
    35 g
  • chiles pasilla desvenados
    4
  • chiles guajillo desvenados
    2
  • chile ancho desvenado
    1
  • de cebolla
    90 g
  • dientes de ajo
    2
  • de mejorana seca
    1 cucharadita
  • de sal
    2 cucharaditas
  • de agua
    1300 g
  • de elote cortado en 6 rodajas
    250 g
  • de chayote pelado, en cubos (2 cm)
    110 g
  • de papa en cubos (2 cm)
    150 g
  • de zanahoria pelada, en bastones
    100 g
  • de calabacita en bastones
    150 g
  • de ejotes sin las puntas, cortados en 3 trozos
    100 g
  • de epazote
    2 ramitas
  • limones para servir

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 194 kcal / 815 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 6 g
Υδατάνθρακες 33 g
Φυτικές ίνες 5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων